Wij creëren met onze behandelingen graag een natuurlijk resultaat om je zo een vitalere blik en huid terug te geven.Onze focus ligt dan ook op de echtheid en het naar voren brengen van jouw unieke uitstraling.

Om dit te kunnen bereiken werken we samen met betrouwbare leveranciers en zakelijke partners die geen concessies doen aan kwaliteit en zich houden aan onze waarden;

 • De belangrijkste leverancier van ons medisch instrumentarium is Liber medical. Ze staan voor hogere patiëntveiligheid, innovatieve oplossingen en focussen zich op het leveren van hoogwaardige steriele disposable medisch instrumentarium welke klinische waarde heeft voor ons als artsen en u als patiënt.
  Alle disposable instrumenten zijn gemaakt van recyclebaar roestvrij Japans staal (AISI-410) en standaard uitgevoerd in niet-toxische blauwe kleurcodering met CE markering en single use sign.

 • De LZF (Lairesse Ziekenhuis Farmacie) is gespecialiseerd in farmaceutische dienstverlening in verschillende zelfstandige klinieken en zorginstellingen en beschikken over een vast team van ziekenhuisapothekers (gecertificeerd lead auditor QMS ISO 9001). Zij denken met ons mee en zien erop toe dat de huidige wet en regelgeving rondom medicatie zoals de geneesmiddelenwet, de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en de veldnorm Veilige principes in de medicatieketen op de juiste wijze wordt nageleefd.
  Hierdoor voldoen we bij NatuurlijkJong aan alle eisen gesteld door certificerende instanties en de inspectie (IGJ).
  Verder levert LZF de benodigde medicatie aan onze kliniek en is er de mogelijkheid om 24/7 de ziekenhuisapotheker te consulteren.

 • Daxtrio is specialist in levering van medische producten met hoge kwaliteit en zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Ze stellen zich tot doel om de milieubelasting door de organisatie zoveel mogelijk te minimaliseren en de milieuprestatie continu te verbeteren dmv verduurzaming van activiteiten en werkprocessen. Daarbij hoort ook vermindering van verspilling en transport.
  Naast levering van medische producten verzorgt Daxtrio ook de service- en onderhoudsactiviteiten sinds onze oprichting in 2011.

 • Asko schoonmaak en bedrijfsdiensten B.V. levert diensten aan verschillende sectoren waaronder de zorg. Ze zijn al vele jaren onze betrokken partner bij de dagelijkse hygiëne- en schoonmaakactiviteiten in de kliniek. Continuïteit en zekerheid staan bij hen hoog in het vaandel.

 • Bo Medical is leverancier van producten voor de medisch esthetische markt in Nederland en is al ruim 10 jaar onze leverancier van injectables van Laboratoires Vivacy zoals Stylage. Bo Medical biedt tevens trainingen en begeleiding bij het gebruik van de geleverde producten.