Nynke Brunink

"Ik ben enorm blij met het resultaat na mijn ooglidcorrectie. Mijn blik is openen en zicht is beter geworden." |15-06-2022|

Cor Duijn

"Prima opgevangen door de kliniek. Operatie was goed verlopen, geen klachten. Blij dat ik het gedaan heb."

Ingrid Boeree

"Mijn ervaring met Natuurlijk Jong is echt heel positief. Was al een jaar ermee bezig of ik het wel of niet zou doen. Na wikken en wegen het besluit genomen en wat ben ik blij en tevreden met het resultaat. Een veel opener blik gekregen en super veel goede en positieve reacties. Dus bij twijfel zou ik het zeker doen! " |01-06-2022|

"Goede ervaring, professionele nazorg." |12-08-2022|

Nel de Wit

"Een geweldige ervaring. Geen pijn en een heel mooi resultaat." |12-08-2022|

Jennifer

"Hele fijne mensen! En super blij met het eindresultaat! " |21-07-2022|

Karin van der Leij

"Fijne ervaring. Goede voor- en nazorg en een mooi resultaat." |12-08-2022|

Bregtje

"Zenuwen zijn niet nodig, de ingreep is pijnvrij, snel voorbij en wordt zeer professioneel uitgevoerd. Van intake tot nazorg, perfect gedaan. Eind resultaat mag er ook wezen, het geeft rust en een prachtige open blik. Hik er niet meer tegenaan, gewoon doen! " |12-08-2022|

Wendy Broersen

"Super blij en tevreden!" |21-07-2022|

Eduard

"Ben er heel tevreden mee. Aanrader!" |20-05-2022|

Sandra Kaag-Oud

"Ik ben blij dat niemand het echt ziet, maar dat ik er beter uit zie." |01-06-2022|

Robert Groot

"De behandeling ging voorspoedig, zeer professioneel en geruststellend. Zeker een aanrader." |22-06-2022|

Alie Postel

"Hele fijne groep mensen. Veel meer ontspanning door de behandeling." |21-06-2022|

Tina

"Het voelt heerlijk, geen vermoeide ogen meer." |17-06-2022|

Hanna

"Ik ben blij verrast hoe goed het gelukt is." |01-06-2022|

Linda

"Van een vermoeide uitstraling weer terug naar een 'open' blik. Nu kijk ik weer met een 'open blik' de wereld in. " |13-05-2022|

Jeroen Schaap

"Ik ben heel blij en tevreden met mijn ooglidcorrectie die Natuurlijk Jong heeft uitgevoerd. Je wordt van te voren heel goed voorgelicht over de mogelijkheden, het resultaat en hoe het hele proces verloopt. Heel professioneel in een prachtige omgeving!" |27-05-2022|

Sandra de Graaf

"Onwijs blij met het eind resultaat! Geen dag spijt gehad. Bedankt voor alle lieve zorg!" |19-05-2022|

L. Post

"Zeer tevreden met het resultaat. Ogen voelen niet meer zwaar aan." |01-06-2022|

Anna Hlavova

"No headache after 1 week. Waking up without heavy eyes. Less tired. Working on the PC is no problem anymore. Life changed:)" |20-05-2022|

Amanda Beumer-West

"Heel fijne service. Duidelijk waardoor je je goed kan voorbereiden. Prachtig resultaat, ik heb geen seconde spijt gehad. Bedankt!" |07-12-2021|

Chantal van den Bos

"Wat vond ik het spannend om de stap te nemen om voor een ooglidcorrectie te gaan maar direct bij de intake voelde ik mij al op mijn gemak en goed geïnformeerd. De ingreep en het herstel zijn mij zo ontzettend meegevallen en wat ben ik trots op het resultaat! Bedankt!" |20-05-2022|

Melissa Schilder

"Ondanks mijn ''jonge' leeftijd gekozen voor een ooglidcorrectie. Ik ben zó blij met het eindresultaat! Geen gezonde spijt van gehad. Zeer goede begeleiding van het hele team. Van operatie tot nabehandeling. Top!" |15-06-2022|

Maartje

"De correctie geeft me een frisse, opener blik en oogopslag. Voelt minder moe en zwaar. Oogmake-up blijft ook mooier en beter zitten. Super blij mee." |20-05-2022|

Monique Waal

"Zeer tevreden over het mooie resultaat van mijn ooglidcorrectie. Wat een verschil. Zeer goed geholpen, kundig en klantvriendelijk." |08-04-2022|

Esther

"Kan het iedereen aanraden! Ik had heel veel last van tranende ogen, en die zijn nu weg. Natuurlijk Jong is een hele goede kliniek. De medewerkers zijn heel professioneel en erg aardig. Ben erg tevreden over het resultaat!" |12-05-2022|

Mirjam Huijberts

"In januari een ooglift laten doen en ben zeer tevreden. Prima informatie en goede, lieve begeleiding tijdens de ingreep en nazorg. Zeker een aanrader om naar Natuurlijk Jong te gaan." |08-04-2022|

 Gratis intake 

Debora Burgering

"Ik ben via via bij Natuurlijk Jong terechtgekomen. Wat een thuiskomen is het dáár. Echt een top team. Zeker aan te bevelen. En o zo blij met het resultaat. Ik heb me ogen weer terug. Bedankt toppers" |06-10-2021|

Marian Sluis

"In het najaar behandeld met een ooglidcorrectie. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Echt een groot verschil tussen voor en na de behandeling. Ook het proces was helemaal goed. Stipte handhaving van afspraken, geen wachttijden en zeer vriendelijke medewerkers. Top." |15-12-2021|

Ron de Vries

"Vakmanschap, passie voor je werk en een hele fijne manier met klanten omgaan. Geldt voor het hele team. Bovenoogleden laten doen. Nu weer een frisse blik en doordat de oogleden niet meer op de ogen drukken ook een veel helderder en beter zicht." |16-03-2022|

Myrna Vonk-Goldsteen

"Super goed geholpen en hele lieve medewerkers die je fijn op je gemak stellen. Het resultaat mag er ook zijn al zeg ik het zelf. Een echte aanrader!" |26-04-2022|

Jolanda Peerdeman

"Wat een geweldig warm professioneel team. Zeer duidelijke informatie en uitleg wordt er gegeven tijdens het intakegesprek. Tijdens de kleine operatie hangt er een relaxed sfeertje. Ik ben dik tevreden! Ga zo door toppers!!" |09-11-2021|

Miranda Smit

"Zeer mooi resultaat bijna geen littekens te zien!" |15-09-2021|

Verena Zondervan

"Goed geholpen. Heel vriendelijk personeel. Geen gehaast en duidelijke uitleg van begin tot eind en zeer tevreden met het resultaat, top!" |19-04-2022|

Addy van Tatenhove

"Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar. Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg is perfect. Je hoeft niet te twijfelen, maak gewoon een afspraak dan komt de rest vanzelf. Ik kan het iedereen met een vermoeide blik van harte aanbevelen." |15-04-2021|

Olga Swagerman

"Zeer tevreden over de behandeling en ook alle medewerkers. Hartelijk, duidelijk en ik voelde mij goed geholpen. Blij met het resultaat!" | 16-12-2021 |

Kim Vermue

"Ik raad Natuurlijk Jong ten volste aan. Vanaf intakegesprek tot behandeling ontzettend goed geholpen. Duidelijk uitleg, vriendelijke en kundige dames. En uiteindelijk natuurlijk heel blij met het resultaat." |08-03-2021|

Tiny

"Lang over nagedacht. Blij dat ik voor Natuurlijk Jong heb gekozen voor de ooglidcorrectie. Duidelijke intake, fijne behandeling door bekwame arts met veel ervaring. Perfecte nazorg. Kortom, zeer tevreden met het resultaat! Vriendelijk personeel." |07-12-2021|

IJvonne IJpma

"Een hele natuurlijke blik, 10 jaar jonger." |21-12-2021|

Nikki van Diemen

"Hele fijne Kliniek, met fijne medewerkers en een eerlijk oordeel bij consult. Ook tijdens de behandeling heel goed begeleid. Er wordt heel duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Heel fijn en ontspannen. Super na begeleiding en nacontrole! Ik zou het zo weer doen." | 15-02-2022 |

Gratis intake