Een mooi resultaat van een ooglidcorrectie oogt fris en vanzelfsprekend. Bij Natuurlijk Jong werken we daarom met de bOOG-methode, die onze cosmetische artsen vanuit hun jarenlange ervaring ontwikkelden. We creëren een open oogopslag met een vloeiende arcadeboog die past bij de natuurlijke vormen van het oog en het omliggende deel van het gezicht.

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Bij de bOOG™ methode staat het herstellen van de natuurlijke en unieke arcadeboog centraal. Het weghalen van zoveel mogelijk huid en vetweefsel geeft geen natuurlijk resultaat, eerder een verbaasde oogopslag of een litteken dat boven de natuurlijke oogplooi valt. Vandaar dat het herstellen van ieders unieke oogopslag, met een wegvallend litteken en vloeiende overgangen naar de omliggende huid, centraal staat bij de bOOG™ methode.

ONZE BOOG™ METHODE

IEDERS UNIEKE OOGOPSLAG

Wist u dat iedere arcadeboog uniek is en zelfs uw linker-en rechteroog niet gelijk zijn? Vanuit die kennis ontwikkelden onze cosmetische artsen daarom de unieke bOOG™ methode: een op maat gemaakte behandeling van diverse technieken waarbij uw unieke oogopslag centraal staat.

COMBINATIE VAN TECHNIEKEN

Een ooglidcorrectie is meer dan enkel een kwestie van zoveel mogelijk huid van het ooglid weghalen. Juist een persoonlijke benadering en behandeling zorgt voor een optimaal resultaat. En dus werken we binnen de bOOG™ methode met diverse chirurgische en niet-chirurgische technieken waarbij we de unieke arcadeboog herstellen.

NATUURLIJK RESULTAAT

Met de bOOG™ methode streven onze cosmetische artsen naar een zo vanzelfsprekend mogelijk resultaat dat past bij uw gezicht. Door een op maat gemaakte behandeling met diverse technieken herstellen we uw unieke oogopslag voor een frisse blik waar u jarenlang plezier van hebt.

Vrijblijvend advies

Wilt u een ooglidcorrectie ondergaan en bent u benieuwd welke behandeling zorgt voor een optimaal resultaat? In een gratis en vrijblijvende intake kunt u met één van onze ervaren cosmetisch artsen uw wensen bespreken en zal de arts vertellen welke behandeling het beste resultaat voor u zal geven.

Gratis intake

Combinatie van technieken

De bOOG™ methode kan uit diverse technieken bestaan om zo het meest natuurlijke resultaat te creëren. De cosmetische artsen van Natuurlijk Jong zullen aan de hand van uw oogopslag kijken welke techniek het beste bij u past:

  • Chirurgische ooglidcorrectie: de basis van een ooglidcorrectie is meestal een chirurgische ooglidcorrectie. Hierbij is het belangrijk dat bij het weghalen van het overtollige weefsel de natuurlijke vorm van het oog wordt aangehouden zodat de arcadeboog vloeiend wordt en de unieke oogvorm behouden blijft. Voor een natuurlijk resultaat is het essentieel dat het litteken wegvalt in de natuurlijk oogplooi en de overgang naar de omliggende huid vloeiend is. In sommige gevallen is er meer nodig dan alleen een ooglidcorrectie.
  • Verlengde ooglidcorrectie: Een verlengde ooglidcorrectie wordt ook wel de ‘Milanese techniek’ of ‘scalpel shaped’ ooglidcorrectie genoemd. Bij deze techniek wordt er verder naar de zijkant van het oog gewerkt en wordt daarmee ook een lift uitgevoerd van de huidplooi naast het ooglid. Daarbij is het voor een zo’n puur mogelijk resultaat belangrijk dat de natuurlijk oogvorm behouden blijft en het litteken wegvalt in de lijn van de lachlijnen naast de ogen.
  • Wenkbrauwlift: wanneer de wenkbrauw te laag staat om een open blik te creëren kan het gewenst zijn om de wenkbrauwen wat te liften. Dit kan op verschillende manieren. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse chirurgische en niet-chirurgische behandelmogelijkheden. Wanneer overmatige spieractiviteit (zoals sterk fronsen) de lage wenkbrauw stand veroorzaakt, biedt een behandeling met een spierontspanner (botuline) een goede oplossing. Met botuline kan ook de zijkant van de wenkbrauw mooi worden gelift voor het verfraaien van de arcadeboog.
  • Plexr ooglidcorrectie: wanneer de huid onder de wenkbrauwen of naast de ogen door veroudering en vaak zonschade verdikt of verslapt is, kan het contrast met het geopereerde gebied soms te groot zijn. In dat geval is een behandeling van de omliggende huid met PlexR soft surgery prachtig om de overgangen te optimaliseren.
  • Onderooglidcorrectie: voor een natuurlijke frisse oogopslag is het belangrijk dat de bovenoogleden passen bij de onderoogleden. In sommige gevallen is het beter om ook de onderoogleden te corrigeren of op te frissen. Bij wallen met vetbolling of een grote huidplooi is chirurgische correctie meestal de beste oplossing. Bij een slappe, craquelé huid kan Plexr soft surgery de huid mooi vergladden en verstevigen, zelfs een kleine hoeveelheid huidoverschot kan hiermee worden gecorrigeerd.
  • Hyaluronzuur: diepe traangootjes van de onderoogleden kunnen een vermoeide blik geven. Volumeherstel van de traangootjes kan enkel worden gedaan bij een bepaalde mate van stevige huid en wanneer de onderoogleden geen vocht vasthouden. Hyaluronzuur trekt namelijk vocht aan dus zouden vochtzakjes kunnen ontstaan.

Onze cosmetisch artsen KNMG

ANNIKA DE JONG
BIG-nummer: 79908627201

Cosmetisch arts KNMG

Annika is KNMG erkend cosmetisch arts en NVCG gecertificeerd. "Het leven is te kort om veel tijd aan uiterlijk te besteden. Maar een fris spiegelbeeld helpt zeker om lekker in je vel te zitten. Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden". Inmiddels heeft Annika jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende chirurgische en niet-chirurgische behandelingen rondom de ogen.

Profiel

SYLVIE DE JONG
BIG-nummer: 69047576101

Cosmetisch arts KNMG

Sylvie is KNMG-erkend cosmetisch arts en NVCG-gecertificeerd. Met haar jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse soorten ooglidcorrecties heeft ze al duizenden cliënten een frisse uitstraling gegeven. “Het is waardevol om te ervaren hoe een relatief kleine en veilige ingreep een groots positief effect heeft op de uitstraling en dagelijkse ervaring van de cliënt.”

Profiel