Fillers worden toegepast voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verstevigen van de huid. Er bestaan verschillende soorten dermale fillers. De artsen van Natuurlijk Jong  werken uitsluitend met veilige, tijdelijke fillers van A-merken zoals Stylage (Vivacy) en Belotero (Merz).

Hoe ziet de behandeling met fillers er uit

De artsen bij Natuurlijk Jong zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Tijdens een gratis intakegesprek maakt u kennis met uw behandelend arts. Zij bespreekt  o.a. de conditie van uw huid, uw gezondheid, uw wensen en verwachtingen en geeft u een deskundig advies. Tevens bespreken ze de uitvoering van de behandeling met fillers, mogelijke bijwerkingen en complicaties.

Gratis intake

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.

Contact

Voor de behandeling met fillers verdoven we de huid van het te behandelen gebied met een verdovende crème. De crème moet ongeveer 20 minuten intrekken.

De filler brengen we in met een klein naaldje of canule. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten en na de behandeling kunt u direct weer naar huis.

We nodigen u uit voor een controle afspraak circa twee weken na de behandeling.

Zo werken wij

Week

Gratis intake

Bespreek uw vragen en wensen met onze ervaren artsen. U kunt rekenen op een eerlijk advies passend bij uw mogelijkheden en medische situatie.

Gratis intake

Weken

Behandeling op maat

Onze artsen hebben duizenden cliënten behandeld, zijn BIG geregistreerd en gespecialiseerd als cosmetisch arts KNMG. Een natuurlijk resultaat is ons doel.

Weken

Persoonlijke nazorg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Nazorg is een belangrijk deel van de behandeling. Daarom zijn we altijd bereikbaar en zetten we graag de puntjes op de i.

Effect van de behandeling met fillers

Het effect van een behandeling met hyaluronzuur is direct zichtbaar, maar optimaal na 2-4 weken.

Het resultaat houdt gemiddeld 9-12 maanden aan (de lippen gemiddeld 6 maanden). Voor het behoud van het  resultaat zal de behandeling dan herhaald moeten worden.

Waarom een behandeling met fillers?

Bij huidveroudering spelen meerdere factoren een rol zoals leeftijd, genetische aanleg, zonlicht en roken. Ten gevolge van het dunner en slapper worden van de huid en de ondersteunende weefsels kunnen lijnen en volumeverlies in bijvoorbeeld het gelaat ontstaan en zo een vermoeide, verouderde indruk geven. Fillers kunnen worden gebruikt om de huid te verjongen en te zorgen voor een fris en uitgerust uiterlijk.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verstevigen van de huid. Er bestaan verschillende soorten dermale fillers. De artsen van Natuurlijk Jong  werken uitsluitend met veilige, tijdelijke fillers van A-merken zoals Stylage ( Vivacy) en Belotero (Merz).

Injectables kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld:

  • accentueren jukbeenderen
  • volumeverlies wangen
  • verzachten neus-lippen plooi
  • het corrigeren van afhangende mondhoeken
  • meer volume in en contour van de lippen
  • verfijnen van de liplijntjes (rokerslijntjes)

Onze cosmetisch artsen KNMG

ANNIKA DE JONG
BIG-nummer: 79908627201

Cosmetisch arts KNMG

Annika is KNMG erkend cosmetisch arts en NVCG gecertificeerd. "Het leven is te kort om veel tijd aan uiterlijk te besteden. Maar een fris spiegelbeeld helpt zeker om lekker in je vel te zitten. Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden". Inmiddels heeft Annika jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende chirurgische en niet-chirurgische behandelingen rondom de ogen.

Profiel

SYLVIE DE JONG
BIG-nummer: 69047576101

Cosmetisch arts KNMG

Sylvie is KNMG-erkend cosmetisch arts en NVCG-gecertificeerd. Met haar jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse soorten ooglidcorrecties heeft ze al duizenden cliënten een frisse uitstraling gegeven. “Het is waardevol om te ervaren hoe een relatief kleine en veilige ingreep een groots positief effect heeft op de uitstraling en dagelijkse ervaring van de cliënt.”

Profiel

Kosten

Omschrijving  
Traangootjes vanaf €450,-
Volumeherstel jukbeenderen of wangen vanaf €750,-
Neus-lippenplooi vanaf €550,-
Marionetlijnen, afhangende mondhoeken vanaf €550,-
Lipvolume vanaf €350,-
Liplijntjes, rokerslijntjes vanaf €350,-
Contourverbetering kaaklijn vanaf €750,-

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Enkele huidtherapeutische behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basisverzekering of aanvullende zorgverzekering kunt u een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed krijgen. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en de eventueel daaraan verbonden voorwaarden.

Nazorg Behandeling met fillers

Na de behandeling kan roodheid, zwelling of gevoeligheid optreden in het behandelde gebied. Soms kunnen ook blauwe plekken ontstaan, dit is meestal van korte duur en ze zullen doorgaans na een paar dagen wegtrekken. Bij behandeling van de lippen kan dit proces iets langer duren.

Vermijd het gebruik van make-up tot 12 uur na de behandeling. Het is niet nodig om het product te masseren als dit niet geïnstrueerd is door uw behandelaar.

Maak geen gebruik van zonnebank, sauna, stoombaden en vermijd extreme temperaturen tot de eerste zwelling en roodheid is weggetrokken. Breng altijd een crème met SPF 30-50 op uw gezicht aan.

Het innemen van aspirine of andere vergelijkbare medicatie kan het risico van het ontstaan van blauwe plekken en verkleuring van de huid vergroten.

Als u enige vragen of zorgen heeft met betrekking tot uw behandeling kunt u contact opnemen met 0229 - 743105. Of buiten werktijd met de medische spoedlijn 06 - 2036 2602.

Vermijd laserbehandelingen (denk aan couperose, ontharen, IPL, etc.) de eerste 3 maanden na de injectable behandeling. Daarna in overleg met uw behandelaar.

De veiligheid van fillers

De door Natuurlijk Jong gebruikte fillers en injectables zijn uiterst veilig. Wij gebruiken hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Hyaluronzuur is van nature een lichaamseigen stof en daardoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein.

Veelgestelde vragen

Fillers is een verzamelnaam voor producten die gebruikt worden om rimpels en oneffenheden in de huid op te vullen of volume toe te voegen, bijvoorbeeld in lippen, wangen en jukbeenderen.
Wij gebruiken fillers onder andere om rimpels en lijntjes in het gezicht te vervagen. Dit kan rondom de mond maar ook o.a. op de wangen, neus, neus-lippenplooi en kin. Ook kunnen we vollere lippen maken en jukbeenderen en wangen opvullen.
De meeste cliënten van Natuurlijk Jong ervaren een behandeling met fillers als niet pijnlijk. In het begin kunt u een klein prikje voelen, maar dit duurt maar heel even.
Het resultaat van een behandeling is snel zichtbaar. De huid kan direct na de filler behandeling nog wat rood en gezwollen zijn maar het uiteindelijke effect is na drie tot vijf dagen al goed zichtbaar. Op de controleafspraak na twee tot vier weken bekijken we het uiteindelijke resultaat.