Ooglidcorrectie voor en na: welk resultaat kunt u verwachten?

Overweegt u binnenkort een ooglidcorrectie te ondergaan bij Natuurlijk Jong? Dan bent u vast benieuwd naar resultaten van onze cliënten. In dit blog delen we foto’s van voor en na een ooglidcorrectie en geven we een beeld van welke resultaten we met onze behandelingen bereiken. Ook vertellen we álles wat u wilt weten over een ooglidcorrectie: van de behandeling tot herstel.

Een ooglidcorrectie 

Dat u een ooglidcorrectie overweegt, is waarschijnlijk omdat u last heeft van hangende oogleden. Daardoor kunt u er vermoeid uitzien of klachten ervaren als vermoeidheid, hoofdpijn en een verminderd gezichtsvermogen. Een ooglidcorrectie is dan een prachtige oplossing. Na het ondergaan van een ooglidcorrectie heeft u namelijk weer een frisse en unieke oogopslag en ervaart u niet langer klachten.

Mocht u overwegen een ooglidcorrectie te ondergaan bij onze kliniek in Hoorn, dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. In het gesprek geven onze ervaren artsen u een passend en eerlijk advies. Als u eenmaal besluit om een ooglidcorrectie te ondergaan, plannen we een datum in waarop de ooglidcorrectie uitgevoerd kan worden.

 

 

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik?
Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Gratis intake

De BOOG™ methode 

De meeste mensen denken dat een ooglidcorrectie een kwestie is van zoveel mogelijk huid weghalen, maar niets is minder waar. Enkel met een persoonlijke benadering en behandeling kan een optimaal resultaat behaald worden dat past bij uw gezicht. Vandaar dat we bij Natuurlijk Jong werken met de BOOG™ methode, een unieke behandeling die onze cosmetische artsen vanuit hun jarenlange ervaring ontwikkelden.

Onze ooglidcorrectie volgens de BOOG™ methode staat voor Behoud van OOg en Gezichtskenmerken waarbij de focus ligt op het optimaliseren van de natuurlijke arcadeboog.
Vaak wordt bij een ooglidcorrectie simpelweg het maximale overtollig weefsel weggehaald. Dit geeft over het algemeen niet het meest natuurlijke resultaat. Voor een optimaal natuurlijk resultaat is het niet een kwestie van een mal op het ooglid leggen en dat wegsnijden, maar focus hebben op ieders unieke natuurlijke vorm en karakteristieken.

ONZE BOOG™ METHODE

IEDERS UNIEKE OOGOPSLAG

Wist u dat iedere arcadeboog uniek is en zelfs uw linker-en rechteroog niet gelijk zijn? Vanuit die kennis ontwikkelden onze cosmetische artsen daarom de unieke BOOG™ methode: met Behoud van OOg en Gezichtskenmerken waarbij de focus ligt op het optimaliseren van de natuurlijke arcadeboog.

COMBINATIE VAN TECHNIEKEN

Onze focus met de BOOG™ methode ligt op het realiseren van de beste versie van uw unieke ogen. De BOOG™ methode combineert zonodig chirurgische en niet-chirurgische behandelingen voor de oogzone. Hierbij wordt rekening gehouden met de originele kenmerken van ieders ogen, zodat de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

NATUURLIJK RESULTAAT

De BOOG™ methode is gericht op het bereiken van een natuurlijke verjonging en verfrissing van de oogopslag. Dit betekent dat de unieke kenmerken van de ogen behouden blijven, terwijl toch een jeugdiger uitstraling wordt verkregen.

Meer weten over de BOOG™ methode ? U leest het hier.

De behandeling 

Maar wat kunt u nou concreet verwachten van een ooglidcorrectie? Nadat u uw wensen heeft besproken met onze cosmetische artsen en u een afspraak heeft ingepland, is het daadwerkelijk tijd voor de ingreep. Een behandeling duurt zo’n dertig minuten. We starten altijd met het maken van foto’s van uw ogen en het markeren van een teveel aan huid. Daarna is het daadwerkelijk tijd voor de ingreep en halen we onder lokale verdoving van het ooglid het overtollige huid weg. Vervolgens hechten we het sneetje - dat we in de plooi zetten zodat littekens niet zichtbaar worden - weer dicht.

Hoewel een ooglidcorrectie zelf weinig tijd in beslag neemt, is het goed om te weten dat tijd nemen voor het herstel heel belangrijk is. Een week na de ingreep halen we in onze kliniek de hechtingen en hechtpleisters weg. We vragen u tien weken na de ingreep opnieuw om terug te komen zodat onze cosmetische artsen kunnen controleren of uw littekens goed herstellen en of er nog aanvullende zorg nodig is. Mochten onze cosmetische artsen op basis van uw wensen hebben geadviseerd dat een combinatie van diverse technieken (botuline of soft surgery) zorgt voor een optimaal resultaat, dan wordt na zes tot tien weken ook het vervolg van het behandelplan gestart.

Herstel ooglidcorrectie 

Zoals we al eerder aangaven, is het herstel van een ooglidcorrectie heel belangrijk voor een optimaal resultaat. Hoewel het herstel voor iedereen anders verloopt, geldt over het algemeen dat zwellingen en eventuele blauwe plekken rondom uw ogen na zo’n twee weken zijn weggetrokken. In de eerste dagen is complete rust heel belangrijk voor een spoedig herstel. Wij geven onze cliënten daarom altijd nazorginstructies mee die het herstel bevorderen. De kans op een spoedig herstel is dan ook groter als u zich houdt aan de nazorginstructies.

Benieuwd wat u kunt verwachten van het herstel? In dit blog vertellen we alles over het herstel van een ooglidcorrectie en geven we tips.

 

 

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik?
Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Gratis intake

Resultaten voor en na een ooglidcorrectie 

Uiteraard begrijpen we dat u graag foto’s wil zien van voor en na een ooglidcorrectie zodat u een beeld krijgt van wat u kan verwachten. Bij Natuurlijk Jong hebben onze cosmetische artsen al meer dan tienduizenden ooglidcorrecties uitgevoerd. In onderstaande foto’s krijgt u een beeld van een oogopslag voor een ooglidcorrectie en erna. De foto’s geven een beeld van de resultaten die we met onze BOOG™ methode  bereiken. Uiteraard verschillen de resultaten per individu.

Foto’s van voor en na een ooglidcorrectie:

Pascal de Lange

“Na de ooglidcorrectie voelen mijn oogleden minder zwaar aan en heb ik een frissere blik gekregen.” | 29-09-2022 |

Patrick Oud

"Een duidelijk verschil voor mezelf. Ben veel minder snel vermoeid en mijn ogen vallen niet meer dicht doordat er nu geen druk meer op staat." | 29-09-2022 |

Jacqueline

"Zeer vakkundig en meedenkende artsen. Erg fijn geholpen en verzorgd door iedereen daar. Heel blij met het resultaat. Mijn blik is weer open en blij. Mijn voorhoofd is weer ontspannen." | 25-08-2022 |

Klik hier voor meer resultaten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in 

Overweegt u een ooglidcorrectie te ondergaan en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bij Natuurlijk Jong bespreken we graag al uw wensen in een vrijblijvend gesprek. Onze ervaren cosmetische artsen staan voor u klaar om een passend en eerlijk advies te geven waarin uw unieke oogopslag centraal staat. We kijken uit naar uw komst!

Plan hier een vrijblijvend intakegesprek in.

Meer lezen?
Waarom een ooglidcorrectie in de zomer zeker mogelijk is
Wat is de ideale leeftijd voor een ooglidcorrectie?
Dit kunt u verwachten van het herstel van een ooglidcorrectie