Profhilo is een doorbraak op het gebied van cosmetische behandelingen. Door deze behandeling worden cellen in verschillende huidlagen geactiveerd wat de huid zelf aanzet tot aanmaak van collageen en elastine. Deze collageenstimulator stimuleert ook vetcellen waardoor volumeverlies als gevolg van veroudering wordt geremd.

Profhilo heeft als doel versteviging van de huid, zonder de verhoudingen in het gezicht te veranderen. Het is een effectieve anti-aging techniek die grote verbetering geeft van de huidconditie.

Naast dat Profhilo de aanmaak van collageen en elastine stimuleert lijkt deze methode ook ontstekingsremmend te werken. Het heeft een kalmerende werking bij huidaandoeningen zoals rosacea, acne en eczeem waardoor klachten kunnen afnemen.

Profhilo behandeling

De behandeling bestaat uit injecties met puur hyaluronzuur (hyaluronan) zonder chemische toevoegingen. Het hyaluronzuur verspreidt zich geleidelijk in de huid en zorgt voor meer effect op een groter oppervlakte van het gezicht. Dit is een groot verschil met fillers, deze worden plaatselijk toegepast om verouderingsverschijnselen tijdelijk te behandelen door rimpels te vullen en volume toe te voegen aan het gezicht. Profhilo pakt niet alleen verschijnselen van huidveroudering aan maar doet ook wat aan de oorzaak. Het geeft een structurele verbetering van de huid met een natuurlijk resultaat.

Er wordt gestart met twee behandelingen met een interval van vier weken. Het optimale resultaat is ongeveer twee maanden na de laatste behandeling zichtbaar. Vervolgens bestaat het onderhoud uit een enkele behandeling eens per 3-6 maanden, afhankelijk van de huidconditie. 

De Profhilo behandeling is breed toepasbaar in het gezicht, hals, bovenarmen en handen ter verbetering van de conditie van de huid.

Gratis intake

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.

Contact

Waarom een Profhilo behandeling?

De voornaamste reden om voor een behandeling met Profhilo te kiezen is dat deze methodiek een langdurige verbetering van de structuur van de huid laat zien. Dit voordeel is volgens onderzoek te danken aan thermisch cross linked hyaluronzuur. Naast dat de Profhilo behandeling een langer effect laat zien, is de behandeling ook veiliger ten opzichte van niet cross linked hyaluronzuur. Doordat chemische toevoegingen ontbreken aan deze natuurlijke anti-aging gel, is de kans op lichaamsreacties sterk beperkt.

Resultaat

De resultaten verschillen per persoon, iedereen is uniek. Daarom is het intakegesprek met de cosmetisch arts van belang.

Kosten 

De kosten per behandeling per te behandelen gebied zijn €300,-. Voor elk van de te behandelen gebieden: gezicht, hals, bovenarmen of handen, geldt een gelijke prijs. 

Hersteltijd van een Profhilo behandeling

De Profhilo behandeling bestaat uit enkele oppervlakkige injecties. Er kan een lichte zwelling optreden bij de plekken van de injecties. Ook kan soms een blauw plekje ontstaan. Dit herstelt vanzelf binnen enkele dagen.

Complicaties bij een Profhilo behandeling

De behandeling is snel, kan als enigzins gevoelig ervaren worden en heeft een snel herstel. De kans op bijwerkingen is door het natuurlijke hyaluronzuur en het ontbreken van chemische toevoegingen klein.

Veelgestelde vragen

Een Profhilo behandeling is een bewezen nieuwe techniek om de huid te verjongen. De behandeling herstelt de vochtbalans in uw huid en verbetert de stevigheid en elasticiteit: de huid wordt strakker en u ziet er jonger en frisser uit. De werkzame stof van de behandeling is hyaluronzuur.
Het hyaluronzuur in Profhilo werkt als een natuurlijke anti-aging behandeling. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat het de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine stimuleert. Dat maakt de huid steviger en gezond in de verschillende huidlagen.
Het hyaluronzuur activeert de huid in de eerste vier weken tot versteviging en betere hydratatie. Een tweede behandeling na vier weken versterkt dit effect en circa acht weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine enige tijd nodig heeft.
Het positieve effect van een Profhilo behandeling duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de gezondheid en stevigheid van de huid vóór de behandeling. Ook levenswijze kan hierin een rol spelen. Voor een blijvend resultaat kunt u de behandeling één of twee keer per jaar te herhalen.
Profhilo is géén filler maar een nieuw type hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Fillers worden plaatselijk toegepast om verouderingsverschijnselen tijdelijk te behandelen door rimpels te vullen. Profhilo stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en onderhuids vet. Profhilo pakt niet alleen verschijnselen van huidveroudering aan maar doet ook wat aan de oorzaak. Het geeft een structurele verbetering van de huid met een natuurlijk resultaat.