Een behandeling met de skinboosters is een gespecialiseerde vorm van mesotherapie gecombineerd met microneedling. De skinboosters worden in de huid gebracht door middel van een geautomatiseerde injector, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling maar de hersteltijd is minimaal en de behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren.

Zo werken wij

Week

Gratis intake

Bespreek uw vragen en wensen met onze ervaren artsen. U kunt rekenen op een eerlijk advies passend bij uw mogelijkheden en medische situatie.

Gratis intake

Weken

Behandeling op maat

Onze artsen hebben duizenden cliënten behandeld, zijn BIG geregistreerd en gespecialiseerd als cosmetisch arts KNMG. Een natuurlijk resultaat is ons doel.

Weken

Persoonlijke nazorg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Nazorg is een belangrijk deel van de behandeling. Daarom zijn we altijd bereikbaar en zetten we graag de puntjes op de i.

Hoe ziet de Skinbooster behandeling er uit

De basis van de RRS-Inject Skinboosters is hyaluronzuur, het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie en collageenstimulatie zorgt. Het verlies van hyaluronzuur is namelijk één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn fijne lijntjes, rimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling met hyaluronzuur een aanrader.

Alle skinboosters hebben hun eigen doel. Aanvulling met een specifiek bio revitalisatie complex helpt de huid te voeden of strakker te maken of, in het geval van XL-Hair, de haarfollikels te stimuleren. Ook kunnen de skinboosters gecombineerd worden met andere behandelingen. Zo kan de XL Hair bijvoorbeeld de haargroei stimuleren na een haartransplantatie, en RRS HA Cellutrix kan het resultaat van een “body shape” verder versterken.

Deze mensen gingen u voor

Kuur met de XL Hair

Het resultaat na een kuur met de XL Hair Skinbooster behandeling.

Bekijk reviews

De resultaten verschillen per persoon. Daarom is het intakegesprek met de cosmetisch arts van belang.

Soorten Skinbooster behandelingen

Er zijn Skinboosters voor tal van behandelingen, o.a.:

  • Voor de vochtarme huid, dehydratie van de huid, vale huid, rokershuid of fijne lijntjes gebruiken wij RRS HA Injectable
  • Bij volumeverlies, dehydratie van de huid, vale huid, verouderde huid of fijne lijntjes doen wij een behandeling met RRS Hyalift 75 Pro Active
  • RRS HA Tensorlift wordt o.a. gebruikt voor slappe huid, dehydratie van de huid, hypo-trofie, rokershuid, fijne lijntjes
  • Hyperpigmentatie en melasma behandelen we met RRS HA Whitening
  • Voor vermoeide blik, donkere kringen, vochtwallen en fijne lijntjes rondom de ogen is de behandeling met RRS HA Eyes geschikt
  • Cellulitis of vetophopingen in de huid behandelen we met RRS HA Cellutrix
  • Striae of littekens hebben baat bij een behandeling met RRS HA Strimatrix
  • Voor Alopecia, beginnend haarverlies of dunner wordend haar passen we een behandeling met XL Hair toe

De RRS-producten kunnen goed gecombineerd worden met de AD Daily Care-lijn. De producten uit deze lijn ondersteunen en bevorderen een langdurig resultaat van de RRS-Inject, Hair & Skinbooster-behandelingen en bestaan uit serums, body creams, hairspray en shampoos. De AD Daily Care-serums kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met SkinTech Crèmes.

De producten van SkinTech zijn verkrijgbaar bij ons in de kliniek. Vraag om uw persoonlijke advies. 

Gratis intake

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.

Contact

Waarom een Skinbooster behandeling?

Skinboosters verzorgen de huid van binnenuit. De skinboosters herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Dit maakt de huid soepeler en gladder met minder oneffenheden en lijntjes. 

De belangrijkste voordelen van een skinbooster behandeling zijn het langdurig en diep hydrateren van de huid, een soepele en gladde huid, verminderen van lijntjes en oneffenheden, zonbeschadiging en acne littekens.

Kosten 

Omschrijving  
RRS HA Injectable behandelkuur €625,-
RRS Hyalift 75 Pro Active behandelkuur     €700,-
RRS HA Tensorlift behandelkuur €700,-
RRS HA Eyes €475,-
XL Hair heren Vanaf €995,-
XL Hair dames Vanaf €1250,-
   

Een behandelkuur RRS bestaat uit 4 behandelingen + thuisproducten. Een behandelkuur XL Hair® bestaat voor dames uit 8 behandelingen + thuisproducten en voor heren uit 6 behandelingen + thuisproducten.

Onze cosmetisch artsen KNMG

ANNIKA DE JONG
BIG-nummer: 79908627201

Cosmetisch arts KNMG

Annika is KNMG erkend cosmetisch arts en NVCG gecertificeerd. "Het leven is te kort om veel tijd aan uiterlijk te besteden. Maar een fris spiegelbeeld helpt zeker om lekker in je vel te zitten. Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden". Inmiddels heeft Annika jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende chirurgische en niet-chirurgische behandelingen rondom de ogen.

Profiel

SYLVIE DE JONG
BIG-nummer: 69047576101

Cosmetisch arts KNMG

Sylvie is KNMG-erkend cosmetisch arts en NVCG-gecertificeerd. Met haar jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse soorten ooglidcorrecties heeft ze al duizenden cliënten een frisse uitstraling gegeven. “Het is waardevol om te ervaren hoe een relatief kleine en veilige ingreep een groots positief effect heeft op de uitstraling en dagelijkse ervaring van de cliënt.”

Profiel
 


Herstel van een Skinbooster behandeling

Het is verstandig om de eerste week na de Skinbooster behandeling overmatige zonblootstelling te vermijden en dagelijks bescherming met een minimaal SPF 30 te gebruiken. Het gebruik van de sauna of zonnebank is af te raden in de eerste week na de behandeling. U kunt ook het beste géén schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) ondergaan in de eerste twee weken na de behandeling.

Er kunnen over het behandelde gebied kleine blauwe plekjes ontstaan. De duur van de blauwe plekjes verschilt per persoon maar in bijna alle gevallen trekt het na 3-5 dagen weg.

Resultaten verschillen per individu. Voor het mooiste resultaat zijn minimaal vier behandelingen (1 kuur) gewenst. Voor maximaal resultaat kunt u de behandeling eens in de 6-8 weken herhalen of herhaal de gehele kuur na 6 maanden.

Veiligheid van een Skinbooster behandeling

Alle RRS-producten vallen in de CE klasse III voor injectables en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking.

Skinboosters 2024 HR

Veelgestelde vragen

Ja, de skinbooster behandelingen zijn zeer veilig. Hyaluronzuur is stof die van nature in ons lichaam voorkomt en alle RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectables en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Het resultaat van een Skinbooster behandeling is ongeveer 3-6 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen. Resultaten verschillen per individu. Voor het mooiste resultaat zijn minimaal 4 behandelingen (1 kuur) gewenst. Voor maximaal resultaat kunt u de behandeling eens in de 6-8 weken herhalen of herhaal de gehele kuur na 6 maanden.