Hieronder kunt u voor en na foto's bekijken van cliënten die door de cosmetisch artsen van Natuurlijk Jong zijn behandeld. De foto's geven een beeld van de resultaten die we met onze behandelingen bereiken. Deze verschillen per individu maar we tonen een realistische weergave van de uiteindelijke resultaten. 

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Anoniem

"De ingreep is mij heel erg meegevallen, net als het herstelproces.. Ik ben onwijs tevreden met het eindresultaat!." | 11-01-2024 |

Anoniem

"Super blij mee, heel erg bedankt" | 12-01-2024 |

Anita Steen

"Zeer professioneel, vriendelijk geholpen. Ik ben Erg tevreden met resultaat. Mensen in m’n omgeving zeggen dat ik er minder vermoeid uitzie. Een grote aanrader om hier geholpen te mogen worden." | 08-01-2024 |

Ynske Hof

"Warm professioneel team! Heel erg tevreden met het eindresultaat." | 24-10-2023 |

Anoniem

"Geweldige ervaring. Vriendelijk personeel. Mijn zicht is aanzienlijk verbetert. Ook heb ik mijn leesbril minder nodig. De littekens zijn mooi herstelt. Als je twijfelt gewoon doen." | 12-10-2023 |

Karin Groen

"Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. De uitleg vooraf. de stap voor stap uitleg tijdens de behandeling vond ik heel prettig. Na de behandeling was het een paar dagen heel even doorbijten omdat ik wat last had van wazig zien. Pijn heb ik nagenoeg niet gehad.Ik ben heel blij met het resultaat want dat is echt verbluffend." | 25-09-2023 |

Anoniem

Resultaat, 10 weken na een chirurgische bovenooglidcorrectie | 02-10-2023 |

Bianca Raaijmakers

"Had het echt veel eerder moeten doen." | 07-09-2023 |

Anoniem

"Heel professioneel & vriendelijk. Goede voor en nazorg. Alles wordt duidelijk besproken en voldoende informatie. Het eindresultaat is fantastisch. Heel erg blij mee." | 26-09-2023 |

Anoniem

“Top! Had het jaren eerder moeten doen. ” | 27-03-2023 |

Rivka van den Heuvel

“Goede begeleiding, duidelijke uitleg en een prachtig resultaat.” | 20-03-2023 |

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Jette Kentrop

“Heel blij met het resultaat! Geen pijn ervaren alleen ongemak zoals de arts het al zei. Als je het van plan bent dan zou ik het zeker hier doen. Heel professioneel.” | 23-03-2023 |

Bianca Tiel

“Zeer tevreden. Ben erg professioneel en deskundig geholpen. Zo fijn dat de druk en het zware gevoel op mijn ogen verdwenen is.” | 20-03-2023 |

Alexander van der Doorn

“Wat een geweldige en kundige zorg! De aandacht, de ingreep de nazorg, alles was zo goed voor elkaar. Het geeft een enorm goed gevoel. Het resultaat is verbluffend. Ik ben er zo blij mee! Zou het zo weer hier laten doen. Maar dat is niet meer nodig. Ontzettend bedankt!” | 07-03-2023 |

Thijs de Groot

“Minder druk op ogen. Geen droge ogen meer.” | 03-04-2023 |

Anoniem

"Dank voor de prettige en deskundige begeleiding. Blij met het resultaat! " | 06-10-2022 |

Pascal de Lange

“Na de ooglidcorrectie voelen mijn oogleden minder zwaar aan en heb ik een frissere blik gekregen.” | 29-09-2022 |

Judith Oudhuis

"Ben superblij met het resultaat, helemaal toen ik hoorde dat mijn huid extreem snel geneest. Niets meer van te zien." | 05-09-2022 |

Patrick Oud

"Een duidelijk verschil voor mezelf. Ben veel minder snel vermoeid en mijn ogen vallen niet meer dicht doordat er nu geen druk meer op staat." | 29-09-2022 |

Anoniem

“Het resultaat is mooi geworden. Duidelijk verschil voor en na. De ingreep is kort, en herstel gaat relatief vlot. De eerste week na de correctie vond ik tegenvallen, maar na ongeveer één maand is het litteken al bijna niet meer te zien.” | 10-11-2022 |

Masha

“Resultaat boven verwachting! ” | 21-11-2022 |

Jacqueline

"Zeer vakkundig en meedenkende artsen. Erg fijn geholpen en verzorgd door iedereen daar. Heel blij met het resultaat. Mijn blik is weer open en blij. Mijn voorhoofd is weer ontspannen." | 25-08-2022 |

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Brenda de Haan

"Een cadeau voor mezelf, top team. Super fijn geholpen." | 23-08-2022 |

Nynke Brunink

"Ik ben enorm blij met het resultaat na mijn ooglidcorrectie. Mijn blik is opener en zicht is beter geworden." | 15-06-2022 |

Cor Duijn

"Prima opgevangen door de kliniek. Operatie was goed verlopen, geen klachten. Blij dat ik het gedaan heb." | 17-08-2022 |

Ingrid Boeree

"Mijn ervaring met Natuurlijk Jong is echt heel positief. Was al een jaar ermee bezig of ik het wel of niet zou doen. Na wikken en wegen het besluit genomen en wat ben ik blij en tevreden met het resultaat. Een veel opener blik gekregen en super veel goede en positieve reacties. Dus bij twijfel zou ik het zeker doen! " | 01-06-2022 |

Anoniem

"Goede ervaring, professionele nazorg." | 12-08-2022 |

Bregtje

"Zenuwen zijn niet nodig, de ingreep is pijnvrij, snel voorbij en wordt zeer professioneel uitgevoerd. Van intake tot nazorg, perfect gedaan. Eind resultaat mag er ook wezen, het geeft rust en een prachtige open blik. Hik er niet meer tegenaan, gewoon doen! " | 12-08-2022 |

Wendy Broersen

"Super blij en tevreden!" | 21-07-2022 |

Eduard

"Ben er heel tevreden mee. Aanrader!" | 20-05-2022 |

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Sandra Kaag-Oud

"Ik ben blij dat niemand het echt ziet, maar dat ik er beter uit zie." | 01-06-2022 |

Robert Groot

"De behandeling ging voorspoedig, zeer professioneel en geruststellend. Zeker een aanrader." | 22-06-2022 |

Alie Postel

"Hele fijne groep mensen. Veel meer ontspanning door de behandeling." | 21-06-2022 |

Tina

"Het voelt heerlijk, geen vermoeide ogen meer." | 17-06-2022 |

Sandra de Graaf

"Onwijs blij met het eind resultaat! Geen dag spijt gehad. Bedankt voor alle lieve zorg!" | 19-05-2022 |

Amanda Beumer-West

"Heel fijne service. Duidelijk waardoor je je goed kan voorbereiden. Prachtig resultaat, ik heb geen seconde spijt gehad. Bedankt!" | 07-12-2021 |

Chantal van den Bos

"Wat vond ik het spannend om de stap te nemen om voor een ooglidcorrectie te gaan maar direct bij de intake voelde ik mij al op mijn gemak en goed geïnformeerd. De ingreep en het herstel zijn mij zo ontzettend meegevallen en wat ben ik trots op het resultaat! Bedankt!" | 20-05-2022 |

Melissa Schilder

"Ondanks mijn ''jonge' leeftijd gekozen voor een ooglidcorrectie. Ik ben zó blij met het eindresultaat! Geen seconde spijt van gehad. Zeer goede begeleiding van het hele team. Van operatie tot nabehandeling. Top!" | 15-06-2022 |

Monique Waal

"Zeer tevreden over het mooie resultaat van mijn ooglidcorrectie. Wat een verschil. Zeer goed geholpen, kundig en klantvriendelijk." | 08-04-2022 |

Esther

"Kan het iedereen aanraden! Ik had heel veel last van tranende ogen, en die zijn nu weg. Natuurlijk Jong is een hele goede kliniek. De medewerkers zijn heel professioneel en erg aardig. Ben erg tevreden over het resultaat!" | 12-05-2022 |

Gratis intake

Klaar voor een frisse blik? Plan hier vrijblijvend een intakegesprek in.

Contact

Debora Burgering

"Ik ben via via bij Natuurlijk Jong terechtgekomen. Wat een thuiskomen is het dáár. Echt een top team. Zeker aan te bevelen. En o zo blij met het resultaat. Ik heb me ogen weer terug. Bedankt toppers" |06-10-2021|

Marian Sluis

"In het najaar behandeld met een ooglidcorrectie. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Echt een groot verschil tussen voor en na de behandeling. Ook het proces was helemaal goed. Stipte handhaving van afspraken, geen wachttijden en zeer vriendelijke medewerkers. Top." |15-12-2021|

Ron de Vries

"Vakmanschap, passie voor je werk en een hele fijne manier met klanten omgaan. Geldt voor het hele team. Bovenoogleden laten doen. Nu weer een frisse blik en doordat de oogleden niet meer op de ogen drukken ook een veel helderder en beter zicht." |16-03-2022|

Myrna Vonk-Goldsteen

"Super goed geholpen en hele lieve medewerkers die je fijn op je gemak stellen. Het resultaat mag er ook zijn al zeg ik het zelf. Een echte aanrader!" |26-04-2022|

Jolanda Peerdeman

"Wat een geweldig warm professioneel team. Zeer duidelijke informatie en uitleg wordt er gegeven tijdens het intakegesprek. Tijdens de kleine operatie hangt er een relaxed sfeertje. Ik ben dik tevreden! Ga zo door toppers!!" |09-11-2021|

Miranda Smit

"Zeer mooi resultaat bijna geen littekens te zien!" |15-09-2021|

Verena Zondervan

"Goed geholpen. Heel vriendelijk personeel. Geen gehaast en duidelijke uitleg van begin tot eind en zeer tevreden met het resultaat, top!" |19-04-2022|

Addy van Tatenhove

"Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar. Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg is perfect. Je hoeft niet te twijfelen, maak gewoon een afspraak dan komt de rest vanzelf. Ik kan het iedereen met een vermoeide blik van harte aanbevelen." |15-04-2021|

Olga Swagerman

"Zeer tevreden over de behandeling en ook alle medewerkers. Hartelijk, duidelijk en ik voelde mij goed geholpen. Blij met het resultaat!" | 16-12-2021 |

Kim Vermue

"Ik raad Natuurlijk Jong ten volste aan. Vanaf intakegesprek tot behandeling ontzettend goed geholpen. Duidelijk uitleg, vriendelijke en kundige dames. En uiteindelijk natuurlijk heel blij met het resultaat." |08-03-2021|

Tiny

"Lang over nagedacht. Blij dat ik voor Natuurlijk Jong heb gekozen voor de ooglidcorrectie. Duidelijke intake, fijne behandeling door bekwame arts met veel ervaring. Perfecte nazorg. Kortom, zeer tevreden met het resultaat! Vriendelijk personeel." |07-12-2021|

IJvonne IJpma

"Een hele natuurlijke blik, 10 jaar jonger." |21-12-2021|

Nikki van Diemen

"Hele fijne Kliniek, met fijne medewerkers en een eerlijk oordeel bij consult. Ook tijdens de behandeling heel goed begeleid. Er wordt heel duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Heel fijn en ontspannen. Super na begeleiding en nacontrole! Ik zou het zo weer doen." | 15-02-2022 |