De XL Hair Hairbooster is een injectable behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert. XL Hair is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. De behandeling stopt haaruitval, stimuleert nieuwe haargroei, voedt en activeert de haarfollikels en draait het proces van de destructie van haarfollikels (Alopecia androgenetica) terug.

Deze mensen gingen u voor

Kuur met de XL Hair

Het resultaat na een kuur met de XL Hair Skinbooster behandeling.

Bekijk reviews

De resultaten verschillen per persoon. Daarom is het intakegesprek met de behandelaar van belang.

Hoe ziet de XL Hair behandeling er uit?

XL Hair is een vorm van een Skinbooster die door middel van oppervlakkige injecties (microneedling) in de hoofdhuid wordt toegediend (injectiediepte 0,5-2 mm). Microneedling stimuleert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Lokale voeding en betere doorbloeding stimuleert de haarfollikels  waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.

Onze cosmetisch artsen KNMG

ANNIKA DE JONG
BIG-nummer: 79908627201

Cosmetisch arts KNMG

Annika is KNMG erkend cosmetisch arts en NVCG gecertificeerd. "Het leven is te kort om veel tijd aan uiterlijk te besteden. Maar een fris spiegelbeeld helpt zeker om lekker in je vel te zitten. Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden". Inmiddels heeft Annika jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende chirurgische en niet-chirurgische behandelingen rondom de ogen.

Profiel

SYLVIE DE JONG
BIG-nummer: 69047576101

Cosmetisch arts KNMG

Sylvie is KNMG-erkend cosmetisch arts en NVCG-gecertificeerd. Met haar jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse soorten ooglidcorrecties heeft ze al duizenden cliënten een frisse uitstraling gegeven. “Het is waardevol om te ervaren hoe een relatief kleine en veilige ingreep een groots positief effect heeft op de uitstraling en dagelijkse ervaring van de cliënt.”

Profiel

Waarom een Skinbooster behandeling?

Heeft u last van dunner wordend haar of beginnende kaalheid? Wellicht kan XL-Hair u helpen om weer gezonder en voller haar te krijgen. XL-Hair bevat een specifiek bio revitalisatie complex om de haarfollikels te stimuleren bij beginnende kaalheid. Ook kan de XL-Hair behandeling de haargroei stimuleren na een haartransplantatie.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialisten om te bespreken wat XL-Hair voor u zou kunnen betekenen.

Kosten

Omschrijving  
Losse XL Hair booster €175,-
XL Hair kuur man (6 behandelingen inclusief thuisproducten en 2x Hairox voor 60 dagen) €1114,-
XL Hair kuur man (6 behandelingen met thuisproducten) €995,-
XL Hair kuur vrouw (8 behandelingen inclusief thuisproducten en 2x Hairox voor 60 dagen) €1370,-
XL Hair kuur vrouw (8 behandelingen inclusief thuisproducten)  €1250,-

 

Een behandelkuur XL Hair bestaat voor dames uit 8 behandelingen met thuisproduct en voor heren uit 6 behandelingen met thuisproduct.

Herstel van een XL Hair behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, in sommige gevallen kunnen er over het behandelde gebied enkele kleine blauwe plekjes ontstaan maar dit is tussen het haar weinig tot niet zichtbaar. Deze reactie trekt na enkele uren weg. 

Deze mensen gingen u voor

Kuur met de XL Hair

Resultaat na een behandelkuur met XL Hair

Bekijk reviews

Veiligheid van een XL Hair behandeling

XL Hair is geregistreerd als een CE klasse III injectable en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 

XLHair 2024 HR

Veelgestelde vragen

XL Hair is een behandelmethode tegen haarverlies voor mannen en vrouwen. De behandeling stimuleert de haargroei in bestaande haarfollikels. Met XL Hair wordt dunner haar dikker en steviger.
XL Hair is geregistreerd als een CE klasse III injectable en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.