De XL Hair Hairbooster is een injectable behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert.

XL Hair is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. De behandeling stopt haaruitval, stimuleert nieuwe haargroei, voedt en activeert de haarfollikels en draait het proces van de destructie van haarfollikels (Alopecia androgenetica) terug.

Deze mensen gingen u voor

Kuur met de XL Hair

Het resultaat na een kuur met de XL Hair Skinbooster behandeling.

Bekijk reviews

De resultaten verschillen per persoon. Daarom is het intakegesprek met de behandelaar van belang.

Hoe ziet de XL Hair behandeling er uit?

XL Hair is een vorm van een Skinbooster die door middel van oppervlakkige injecties (microneedling) in de hoofdhuid wordt toegediend (injectiediepte 0,5-2 mm). Microneedling stimuleert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Lokale voeding en betere doorbloeding stimuleert de haarfollikels  waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met één van onze artsen.

Zo werken wij

Week

Gratis intake

Bespreek uw vragen en wensen met onze ervaren artsen. U kunt rekenen op een eerlijk advies passend bij uw mogelijkheden en medische situatie.

Gratis intake

Weken

Behandeling op maat

Onze artsen hebben duizenden cliënten behandeld, zijn BIG geregistreerd en gespecialiseerd als cosmetisch arts KNMG. Een natuurlijk resultaat is ons doel.

Weken

Persoonlijke nazorg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Nazorg is een belangrijk deel van de behandeling. Daarom zijn we altijd bereikbaar en zetten we graag de puntjes op de i.

Waarom een Skinbooster behandeling?

Heeft u last van dunner wordend haar, of beginnende kaalheid? Wellicht kan XL-Hair u helpen om weer een vollere bos te krijgen. XL-Hair bevat een specifiek bio revitalisatie complex om de haarfollikels te stimuleren bij beginnende kaalheid. Ook kan de XL-Hair behandeling de haargroei stimuleren na een haartransplantatie.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialisten om te bespreken wat XL-Hair voor u zou kunnen betekenen.

Deze mensen gingen u voor

Kuur met de XL Hair

Behandeling is zo goed als pijnloos. Haaruitval is zeer verminderd, nieuwe haren zijn tijdens de kuur al zichtbaar. Heel erg tevreden over zowel de behandeling en de kliniek!

Bekijk reviews

Kosten

Omschrijving  
XL Hair heren €775,-
XL Hair dames €975,-

Een behandelkuur XL Hair bestaat voor dames uit 8 behandelingen met thuisproduct en voor heren uit 6 behandelingen met thuisproduct.

Herstel van een XL Hair behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, in sommige gevallen kunnen er over het behandelde gebied enkele kleine blauwe plekjes ontstaan maar dit is tussen het haar weinig tot niet zichtbaar. Deze reactie trekt na enkele uren weg. 

Veiligheid van een XL Hair behandeling

XL Hair is geregistreerd als een CE klasse III injectable en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Veelgestelde vragen

XL Hair is een behandelmethode tegen haarverlies voor mannen en vrouwen. De behandeling stimuleert de haargroei in bestaande haarfollikels. Met XL Hair wordt dunner haar dikker en steviger.
XL Hair is geregistreerd als een CE klasse III injectable en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.