Header: wij helpen u graag

oog knipperend zonder beeld 116x116

zoeken

beoordeling

4.9
405 beoordelingen

Kuswati Sanou

2 maanden geleden

Top Kliniek ! Tevreden met de resultaat !

Petra Zijp

2 maanden geleden

Op aanraden van mijn zus hier een ooglidcorrectie laten doen. Hele vriendelijke mensen, goed voorbereid: je weet precies wat er gaat gebeuren en wat nodig is. Ik ben ongelooflijk blij met dit prachtige resultaat!

Mark Boetje

2 maanden geleden

Zeer tevreden met het resultaat van de ooglidcorrectie. Zowel het voortraject, de behandeling als het natraject zijn mij goed bevallen. Duidelijke uitleg, aardige en deskundige medewerkers. Het geld meer dan waard.

Nicole Bongaerts

2 maanden geleden

Zo blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb! Zeer persoonlijke en hele vriendelijke ervaring gehad, er wordt echt gekeken naar wat er bij jouw gezicht en ogen past. Superlieve medewerkers en de ingreep zelf is me 100% meegevallen. Verdoving gebeurt aan 2 kanten tegelijk dus daar ben je zo doorheen. En het eindresultaat is verbluffend, ik voel me 20 jaar jonger! Dankjewel!!!

Joyce Meester

2 maanden geleden

Je word rustig meegenomen met het traject. Ik wou dat ik het eerder had gedaan.

Liesel Frens-dewit

2 maanden geleden

Ik ben heel erg tevreden over mijn ooglidcorrectie en vond de mensen daar erg aardig. Ook zou ik Natuurlijk Jong bij m’n vrienden en bekenden aanbevelen.

Floortje Vlasblom

2 maanden geleden

Helemaal blij!

Susan Buren

2 maanden geleden

Supertevreden hoe de voorzorg de behandeling en de nazorg is verlopen. Je wordt door een zeer proffesioneel team begeleid en behandeld, ik ben heel blij met het resultaat!

Anja Mol

3 maanden geleden

Super blij mee, intake, behandeling ging snel. Behandeling snel en kundig met alle uitleg. Niet pijnlijk, viel allemaal ontzettend mee. Dagen erna ging ook goed. Kan iedereen aanraden om naar Natuurlijk Jong te gaan. Vriendelijke mensen en zeer professioneel.

Renske Wempe

3 maanden geleden

Kan het iedereen aanraden, ben van mijn hoofdpijn af en heb uitgeslapen blik ? het team is zeer vriendelijk en behulpzaam, dus gewoon doen

Familie De Laat

3 maanden geleden

Zo blij met het resultaat van de ooglidcorrectie. Ingreep is zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Je wordt over iedere stap goed geïnformeerd en enorm op je gemak gesteld. Dus … niet langer twijfelen en ‘gewoon doen’ ??

Monique Otjes

3 maanden geleden

Vooraf heldere informatie gekregen over de behandeling en het verwachte resultaat. De behandeling verliep prettig en het resultaat klopt met wat vooraf is geschetst. Zeer tevreden!

Harm Leeuwinga

4 maanden geleden

Supergoed geholpen en blij met resultaat!

Greet Hendriks

4 maanden geleden

Eindelijk besloten mijn oogleden te laten corrigeren. Meteen al een goed gevoel bij binnenkomst. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Ook tijdens de operatie werd alles eerst uitgelegd. Het resultaat is mooi en vooral fijn dat ik geen moeite meer heb om mijn ogen open te houden aan het eind van de dag. En nog fijner ….minder hoofdpijn. Vandaag de nacontrole gehad. Alles gaat heel professioneel en rustig. Een echte aanrader! Dank jullie wel!

Marco Lucas

4 maanden geleden

Ik heb een bovenooglidcorrectie gehad op 28-11-2023. Vandaag was de nacontrole. Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat! De nazorg is ook goed. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar ik kan het van harte aanbevelen!

Elsje Heins

4 maanden geleden

Ik kon snel terecht, de behandeling wordt duidelijk uitgelegd en ik ben heel tevreden met het resultaat!

Carina Dijkstra

4 maanden geleden

Goed advies, gespecialiseerd in ooglidcorrecties, professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heel blij met het resultaat!

Lianne Offenberg

4 maanden geleden

Goede uitleg en informatie van tevoren gekregen, operatie geslaagd en zeer tevreden met het resultaat! zeker een aanrader om daar naar toe te gaan.

Saskia Tulner

4 maanden geleden

Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan, wat ben ik blij met het resultaat!! En wat een geweldig team, altijd vriendelijk, zorgzaam en kundig. Echt een aanrader!

Yvonne Bootsma

4 maanden geleden

Heel goede en kundige begeleiding van begin tot eind, met een super mooi en natuurlijk resultaat!

ROY SUTHERLAND

4 maanden geleden

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Uitvoering ingreep vakkundig. Nabehandeling erg goed.

Kees Schabbing

5 maanden geleden

Zeer goede chirurg..gen goed geholpen daar.....en hee goede begeleiding en service en nacontroles ??

atri plexa

5 maanden geleden

Ervaren, bekwame en zorgzame medewerkers. Erg blij met het resultaat en de nazorg.

Marielle Hoogland

5 maanden geleden

Ik zou iedereen aanraden om naar Natuurlijk Jong te gaan voor een ooglidcorrectie. Ze zijn zeer deskundig en ik ben heel tevreden over het resultaat.

Alita Krook

5 maanden geleden

Uitstekende behandeling en nazorg. Resultaat is erg goed. Hebben me meer dan uitstekend geholpen na een ongeluk thuis waardoor ik een verwonding in mijn gezicht had. Superlief en deskundig, geen moeite is ze daar teveel. Ben ze enorm dankbaar hiervoor. Ik raad iedereen Natuurlijk Jong aan!

Richard Andriessen

5 maanden geleden

Super blij met Natuurlijk Jong! Goed op elkaar ingespeeld team waar ik mij welkom voelde en het resultaat is zo fijn! Van mij 5-sterren!

M-non

5 maanden geleden

Ik raad Natuurlijk Jong iedereen aan!

Lissy Vantvoort

5 maanden geleden

Prettige organisatie. Goed geholpen en tevreden over het resultaat.

Jos Klaver

5 maanden geleden

Uitstekende voorlichting en begeleiding. Ooglidcorrectie werd zorgvuldig uitgevoerd met prachtig resultaat. Zeer prettige omgang met de artsen en medewerkers. Ook de nazorg zeer service gericht. Kortom uiterst tevreden.

Ingrid alvenaar

5 maanden geleden

Vriendelijk en duidelijke uitleg. Erg goed gedaan ik ben dus erg tevreden.

Coletta Snel

5 maanden geleden

Wat een geweldige service! Eerst een intake gehad waar ze alle mogelijkheden hebben besproken en goed uit gingen leggen wat er zou gaan gebeuren. Daarna de afspraak voor de behandeling zelf. Wat verbazingwekkend snel ging. Een week later de hechtingen eruit. En uiteindelijk de nacontrole. Bij elke afspraak waren ze erg duidelijk. Ik kon alles met ze bespreken. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ik heb zelfs de voor en na fotos gekregen. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad ze zeker aan!

Annie Hoogendijk

5 maanden geleden

Zie nergens de prijs

Pauline Huiser

5 maanden geleden

Nette kliniek, deskundig personeel die je niet zomaar iets aansmeert. Wordt altijd goed naar je wensen geluisterd en meegedacht.

Everiena Gelderblom

5 maanden geleden

Super blij met de behandeling..goede service en ik werd gerust gesteld d.m.v. goede begeleiding. Het resultaat is perfect..precies wat ik gehoopt had.

Patricia Beuving

6 maanden geleden

Zeer tevreden over het eindresultaat, ingreep was prima te doen. Uren daarna een beetje vervelend, maar dit vang je op door goed te koelen.

bernadet groen

6 maanden geleden

Ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Top dat ik ook voor en na foto heb

Anja Buijsman

6 maanden geleden

Heel vriendelijk ontvangen. Goede deskundige begeleiding. Voelde heel veilig. Heel blij met het voorlopige resultaat. Het wordt nog mooier!

Jan Stroobach

6 maanden geleden

Alles bij Natuurlijk Jong is tot in de puntjes goed geregeld. De ontvangst, de prettige ontvangstruimte en uiteraard de zeer deskundige afhandeling van jouw ooglidcorrectie. Helemaal top!

Nadine Groen

6 maanden geleden

Voor een ooglidcorrectie ben ik bij Natuurlijk Jong geweest. Ik voelde me gelijk thuis, ze zijn erg vriendelijk en ze vertellen duidelijk wat de behandeling inhoud. Ook het nazorgtraject heb ik als zeer prettig ervaren. Het resultaat is nu al mooi en ik ben er erg blij mee.

Selina Mulder

6 maanden geleden

Lieve mensen . Super tevreden

corina Besseling

6 maanden geleden

De operatie viel erg mee. Geen pijn gehad, wat ongemakkelijke klachten. Maar het was goed te doen! Resultaat is geweldig!! Lieve meiden, en Annika is geweldig!!!