Header: wij helpen u graag

oog knipperend zonder beeld 116x116

zoeken

beoordeling

4.9
391 beoordelingen

Esther Beentjes

1 dag geleden

Heel blij dat ik mijn ooglidcorrectie bij Natuurlijk Jong heb laten doen. Geen lange wachttijden, duidelijke uitleg, een prachtige praktijk en een heel leuk en betrokken team. De ingreep verliep zeer snel en probleemloos en het resultaat is echt prachtig. Ik kan het iedereen aanraden!

Harm Leeuwinga

3 dagen geleden

Supergoed geholpen en blij met resultaat!

Greet Hendriks

5 dagen geleden

Eindelijk besloten mijn oogleden te laten corrigeren. Meteen al een goed gevoel bij binnenkomst. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Ook tijdens de operatie werd alles eerst uitgelegd. Het resultaat is mooi en vooral fijn dat ik geen moeite meer heb om mijn ogen open te houden aan het eind van de dag. En nog fijner ….minder hoofdpijn. Vandaag de nacontrole gehad. Alles gaat heel professioneel en rustig. Een echte aanrader! Dank jullie wel!

Marco Lucas

8 dagen geleden

Ik heb een bovenooglidcorrectie gehad op 28-11-2023. Vandaag was de nacontrole. Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat! De nazorg is ook goed. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar ik kan het van harte aanbevelen!

Elsje Heins

8 dagen geleden

Ik kon snel terecht, de behandeling wordt duidelijk uitgelegd en ik ben heel tevreden met het resultaat!

Carina Dijkstra

11 dagen geleden

Goed advies, gespecialiseerd in ooglidcorrecties, professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heel blij met het resultaat!

Lianne Offenberg

11 dagen geleden

Goede uitleg en informatie van tevoren gekregen, operatie geslaagd en zeer tevreden met het resultaat! zeker een aanrader om daar naar toe te gaan.

Saskia Tulner

12 dagen geleden

Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan, wat ben ik blij met het resultaat!! En wat een geweldig team, altijd vriendelijk, zorgzaam en kundig. Echt een aanrader!

Yvonne Bootsma

14 dagen geleden

Heel goede en kundige begeleiding van begin tot eind, met een super mooi en natuurlijk resultaat!

ROY SUTHERLAND

26 dagen geleden

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Uitvoering ingreep vakkundig. Nabehandeling erg goed.

Kees Schabbing

27 dagen geleden

Zeer goede chirurg..gen goed geholpen daar.....en hee goede begeleiding en service en nacontroles ??

atri plexa

1 maand geleden

Ervaren, bekwame en zorgzame medewerkers. Erg blij met het resultaat en de nazorg.

Marielle Hoogland

1 maand geleden

Ik zou iedereen aanraden om naar Natuurlijk Jong te gaan voor een ooglidcorrectie. Ze zijn zeer deskundig en ik ben heel tevreden over het resultaat.

Alita Krook

1 maand geleden

Uitstekende behandeling en nazorg. Resultaat is erg goed. Hebben me meer dan uitstekend geholpen na een ongeluk thuis waardoor ik een verwonding in mijn gezicht had. Superlief en deskundig, geen moeite is ze daar teveel. Ben ze enorm dankbaar hiervoor. Ik raad iedereen Natuurlijk Jong aan!

Richard Andriessen

1 maand geleden

Super blij met Natuurlijk Jong! Goed op elkaar ingespeeld team waar ik mij welkom voelde en het resultaat is zo fijn! Van mij 5-sterren!

M-non

1 maand geleden

Ik raad Natuurlijk Jong iedereen aan!

Lissy Vantvoort

1 maand geleden

Prettige organisatie. Goed geholpen en tevreden over het resultaat.

Jos Klaver

1 maand geleden

Uitstekende voorlichting en begeleiding. Ooglidcorrectie werd zorgvuldig uitgevoerd met prachtig resultaat. Zeer prettige omgang met de artsen en medewerkers. Ook de nazorg zeer service gericht. Kortom uiterst tevreden.

Ingrid alvenaar

1 maand geleden

Vriendelijk en duidelijke uitleg. Erg goed gedaan ik ben dus erg tevreden.

Coletta Snel

1 maand geleden

Wat een geweldige service! Eerst een intake gehad waar ze alle mogelijkheden hebben besproken en goed uit gingen leggen wat er zou gaan gebeuren. Daarna de afspraak voor de behandeling zelf. Wat verbazingwekkend snel ging. Een week later de hechtingen eruit. En uiteindelijk de nacontrole. Bij elke afspraak waren ze erg duidelijk. Ik kon alles met ze bespreken. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ik heb zelfs de voor en na fotos gekregen. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad ze zeker aan!

Annie Hoogendijk

1 maand geleden

Zie nergens de prijs

Pauline Huiser

1 maand geleden

Nette kliniek, deskundig personeel die je niet zomaar iets aansmeert. Wordt altijd goed naar je wensen geluisterd en meegedacht.

Everiena Gelderblom

1 maand geleden

Super blij met de behandeling..goede service en ik werd gerust gesteld d.m.v. goede begeleiding. Het resultaat is perfect..precies wat ik gehoopt had.

Patricia Beuving

1 maand geleden

Zeer tevreden over het eindresultaat, ingreep was prima te doen. Uren daarna een beetje vervelend, maar dit vang je op door goed te koelen.

bernadet groen

2 maanden geleden

Ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Top dat ik ook voor en na foto heb

Anja Buijsman

2 maanden geleden

Heel vriendelijk ontvangen. Goede deskundige begeleiding. Voelde heel veilig. Heel blij met het voorlopige resultaat. Het wordt nog mooier!

Jan Stroobach

2 maanden geleden

Alles bij Natuurlijk Jong is tot in de puntjes goed geregeld. De ontvangst, de prettige ontvangstruimte en uiteraard de zeer deskundige afhandeling van jouw ooglidcorrectie. Helemaal top!

Nadine Groen

2 maanden geleden

Voor een ooglidcorrectie ben ik bij Natuurlijk Jong geweest. Ik voelde me gelijk thuis, ze zijn erg vriendelijk en ze vertellen duidelijk wat de behandeling inhoud. Ook het nazorgtraject heb ik als zeer prettig ervaren. Het resultaat is nu al mooi en ik ben er erg blij mee.

Selina Mulder

2 maanden geleden

Lieve mensen . Super tevreden

corina Besseling

2 maanden geleden

De operatie viel erg mee. Geen pijn gehad, wat ongemakkelijke klachten. Maar het was goed te doen! Resultaat is geweldig!! Lieve meiden, en Annika is geweldig!!!

P.B. Sandbergen

2 maanden geleden

Wat een verschil! Echt heel blij met het resultaat! Fijn bedrijf, professionele begeleiding, zeer vakkundige mensen… Ik kan de wereld weer inkijken met een open blik✨

Klaudia

2 maanden geleden

Ik ben erg blij met de resultaten, meer dan ik had verwacht. Volledige professionaliteit! Cosmetische arts was erg aardig en hartelijk. Zeer betrouwbare en professionele dienstverlening.

Tommy Page

3 maanden geleden

Boven verwachting goed; 100% tevreden; professioneel team

astrid van Schaik

3 maanden geleden

Heel vriendelijk personeel. Resultaat is mooi ik ben heel tevreden. Alles word goed uitgelegd.

Milan Z.

3 maanden geleden

Ik ben hier echt van onder de indruk. Wat een super team medewerkers. Een snelle behandeling en wel binnen 2 dagen. Ook de nazorg is perfect. Kan echt geen negatieve punt opnoemen. " Natuurlijk Jong " kan ik iedereen aan bevelen, hier voel je je mens en geen nummer.

Saskia Joukes

3 maanden geleden

Deskundige mensen en zeer vriendelijk. Alles wordt goed besproken je krijgt informatie mee en via de mail. Je kunt een pakketje kopen met de benodigde spullen voor na de behandeling dit vond ik erg prettig want zij weten exact wat je nodig hebt. Tijdens de ingreep wordt je op de hoogte gehouden en ze praten over van alles en nog wat ter afleiding. Ik heb nauwelijks napijn gehad de dagen erna. Kortom een prettige ervaring en een zeer mooi resultaat!

Corine Barendrecht

3 maanden geleden

Heel goed geholpen, erg blij met het resultaat

jaap Swagerman

3 maanden geleden

Ik heb mij oogleden laten doen omdat ze erg voor mijn ogen begonnen te hangen. Voor dat ik de operatie heb ondergaan wat overigens niet voelt als een operatie heb ik een vrijblijvend intake gesprek gehad. Tijdens dat gesprek werd door de cosmetisch arts uitgebreid en duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren . En waar je daarna rekening mee moet houden. Na deze intake werd er geheel vrijblijvend een datum gepland en had ik enkele dagen om het te overdenken en een ja of nee te geven. Nadat ik besloten had het te doen ben ik op zeer profesionele wijze geholpen . De pijn daarna viel ook heel erg mee al is dat natuurlijk hoe ik het ervaren heb. Ik heb er dan ook geen moment spijt gehad. Ik had vaak een heel vermoeide blik en regelmatig hoofpijn aan het eind van de middag. Het resultaat is een open blik en als bonus de hoofdpijn weg. Al met al een ingreep die je zeker moet overwegen als je er last van hebt. De zorg en nazorg daarvoor ook van mij een dikke 10

Kit Boorsma

3 maanden geleden

Dit is een prettige ervaring geweest, goede informatie en de behandeling viel mee mede door de dames die helpen je er zo doorheen.nazorg is perfect kan het aanraden als je twijfelt. Bedankt ik ben er blij mee.