Doe jezelf of een ander een behandeling cadeau!

Mocht u geen idee hebben wat u een ander of uzelf wilt schenken, dan hebben we bij Natuurlijk Jong goed nieuws. Zowel in onze kliniek als via onze website kunt u een cadeaubon aanschaffen waarmee u een behandeling naar keuze kunt kiezen.

Cadeaubon bij Natuurlijk Jong 

Of u nu een ooglidcorrectie cadeau wilt doen of juist een PlexR-behandeling of een andere behandeling: onze cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag verkrijgbaar. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen welk bedrag u cadeau doet aan iemand of uzelf. Kost een behandeling meer dan het bedrag op de cadeaubon, dan is het mogelijk om de cadeaubon te verzilveren en het resterende bedrag bij te betalen.

Benieuwd naar onze behandelingen? In dit blog delen we welke behandelingen uitermate geschikt zijn voor de wintermaanden.

Gun uzelf of een ander een behandeling

Bij Natuurlijk Jong vinden we het leven veel te kort om veel tijd aan het uiterlijk te besteden, maar snappen we dat een fris spiegelbeeld helpt om lekker in je vel te zitten. Iedereen mag zichzelf een natuurlijk en fris uiterlijk gunnen. Cosmetisch arts Annika de Jong zegt daarover: ‘Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden.’ Sylvie de Jong, cosmetisch arts, voegt daaraan toe: ‘Het is waardevol om te ervaren hoe een relatief kleine en veilige ingreep een groots positief effect heeft op de uitstraling en dagelijkse ervaring van de cliënt.’

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij kliniek Natuurlijk Jong diverse cosmetische en cosmedische behandelingen ondergaan. Hieronder lichten we kort toe welke behandelingen geschikt zijn om in de wintermaanden en dus ook in de feestmaand december te ondergaan. Bij Natuurlijk Jong kunt u meestal binnen een week terecht voor een behandeling.

Ooglidcorrecties met de BOOG™ methode

Heeft u last van hangende oogleden of een vermoeide blik? Dan is een ooglidcorrectie een mooie oplossing. Hoewel het ondergaan van een ooglidcorrectie ook zeker in de zomermaanden geschikt is, heeft de winter ook zo z’n voordelen. Zo zijn we over het algemeen in de wintermaanden meer aan huis gekluisterd waardoor we meer tijd hebben om te herstellen. En dat is belangrijk omdat rust het herstel bevordert. Ook is het ontbreken van een zonnetje prettig voor het herstel aangezien u de eerste weken na de ingreep zo min mogelijk in aanraking moet komen met UV-straling.

Mocht u denken dat een ooglidcorrectie in de zomermaanden beter bij u past? In dit blog leest u meer over een ooglidcorrectie in de zomermaanden.

Bij Natuurlijk Jong voeren we ooglidcorrecties uit op basis van de zogeheten BOOG™ methode, een techniek die onze cosmetische artsen na jarenlange ervaring ontwikkelden. Bij de BOOG™ methode staat het herstellen van de natuurlijke en unieke arcadeboog centraal. Het weghalen van zoveel mogelijk huid en vetweefsel geeft niet altijd een natuurlijk resultaat, eerder een verbaasde oogopslag of een litteken dat boven de natuurlijke oogplooi valt. Vandaar dat het herstellen van ieders unieke oogopslag, met een wegvallend litteken en vloeiende overgangen naar de omliggende huid, centraal staat bij de BOOG-methode.

Op deze pagina leest u meer over onze BOOG™ methode.

PlexR-behandeling voor een strakkere huid 

Mocht u geen last hebben van zware oogleden, maar juist van een verslapte huid, dan is een PlexR-behandeling wellicht een mooi cadeau aan uzelf. Een PlexR-behandeling is een laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken zonder bloed, snijden, injecties of hechtingen. Vooral de huid rondom de ogen is geschikt voor verbetering middels PlexR Soft Surgery.

Het PlexR-apparaat waarmee een PlexR-behandeling wordt uitgevoerd, maakt een straaltje geladen moleculen. Ook wel plasma genoemd. Het straaltje plasma verdampt het bovenste laagje huid tijdens de behandeling waardoor huidvezels samen trekken en een strakkere huid ontstaat. Doordat het bovenste huidlaagje wordt verdampt, is het zaak dat je de zon zoveel mogelijk vermijd. Vandaar dat we deze behandeling enkel in de wintermaanden uitvoeren.

Op deze pagina leest u meer over onze PlexR-behandeling.

Skinboosters voor meer hydratatie 

In de wintermaanden hebben veel mensen last van een droge huid waardoor de huid er verouderd uitziet en extra volumeverlies kan ontstaan. Een behandeling met skinboosters is daar een mooie oplossing voor. Skinboosters hydrateren uw huid waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden en uw huid weer gaat stralen. De basis van al onze skinboosters behandelingen is hyaluronzuur, het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie en collageenstimulatie zorgt. Zichtbare tekenen van verouderingsproces worden voorkomen met skinboosters.

De skinboosters worden in de huid gebracht door middel van een geautomatiseerde injector, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Op die manier wordt de collageenaanmaak geactiveerd en krijgt u - nagenoeg pijnloos - een gezondere huid. Daardoor wordt uw huid langdurig en diep gehydrateerd waardoor u een soepele en gladde huid krijgt waarbij fijne lijntjes en oneffenheden niet tot nauwelijks zichtbaar zijn.

Op deze pagina leest u meer over een behandeling met Skinboosters. Benieuwd hoe een behandeling eruit ziet? In onderstaande video laten we het zien.

Link.

Profhilo-behandeling voor een stevigere huid 

Bent u toe aan een stevigere huid? Een Profhilo-behandeling is een anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen die uw huid stevig, stralend en gezond maakt. Met Profhilo verstevigen en verjongen we de huid door het toedienen van injecties met hyaluronzuur. Door het toedienen van hyaluronzuur worden diverse huidlagen geactiveerd waardoor de huid collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gaat aanmaken.

Een van de redenen dat mensen kiezen voor Profhilo is vanwege het feit dat het zorgt voor een langdurige verbetering van de structuur van de huid. Een ander voordeel is dat het geen extra volume geeft aan uw gezicht waardoor de verhoudingen in uw gezicht niet veranderen.

In dit blog leest u alles over een Profhilo-behandeling en wat u ervan kunt verwachten.

Wilt u een behandeling ondergaan bij Natuurlijk Jong, maar wilt u graag een passend en eerlijk advies ontvangen? Onze cosmetische artsen staan u graag te woord in een vrijblijvend gesprek. Plan hier een intakegesprek in. Benieuwd naar onze andere blogs? Die leest u op deze pagina.