Onze kliniek naam verklaard in deze blog

Regelmatig krijgen wij van cliënten de vraag hoe wij op de naam van onze kliniek - Natuurlijk Jong - zijn gekomen. Toen de cosmetische artsen Sylvie en Annika de Jong elf jaar geleden de kliniek openden, besloten ze dat de naam ‘Natuurlijk Jong’ het beste bij hen en de kliniek past. Benieuwd waarom? In dit blog nemen we u mee naar het begin en vertellen we hoe we op onze naam zijn gekomen.

Natuurlijk Jong: onze naam 

Laten we bij het begin beginnen: zussen Sylvie en Annika de Jong openden elf jaar geleden kliniek Natuurlijk Jong in Midwoud. Dat zij destijds de naam ‘Natuurlijk Jong’ bedachten, is niet zonder reden. Hun meisjesnaam is namelijk ‘de Jong’. Wanneer je voor onze kliniek kiest, kies je - gekscherend gezegd - ‘natuurlijk voor de artsen de Jong’. Het is dan ook niet zo dat wij - zoals sommigen denken - ernaar streven iedereen ‘jong’ te maken. Natuurlijk Jong is dan ook een mooie verwijzing naar de achternaam van onze cosmetische artsen die streven naar een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat!

Naast dat de naam van onze kliniek dus verwijst naar onze cosmetische artsen, zegt onze naam ook iets over onze missie ‘natuurlijk oogt vanzelfsprekend’. We streven - ongeacht de behandeling - altijd naar een natuurlijk en puur resultaat. Annika vertelt daarover het volgende: ‘Het leven is te kort om veel tijd aan uiterlijk te besteden. Maar een fris spiegelbeeld helpt zeker om lekker in je vel te zitten. Rimpels horen bij het ouder worden, maar een stralende huid en een open blik kan iedereen met een beetje hulp behouden.’

Wilt u een behandeling ondergaan bij Natuurlijk Jong, maar wilt u graag een passend en eerlijk advies ontvangen? Onze cosmetische artsen staan u graag te woord in een vrijblijvend gesprek. Plan hier een intakegesprek in. Benieuwd naar onze andere blogs? Die leest u op deze pagina.