Natuurlijk Jong bestaat 11 jaar: Alle hoogtepunten op een rijtje!

Deze maand is het alweer elf jaar geleden dat Annika en Sylvie de Jong de deuren van kliniek Natuurlijk Jong in Midwoud openden. In de afgelopen jaren hebben we heel wat hoogtepunten mogen vieren en mijlpalen bereikt. Hoog tijd dus om terug te blikken op de afgelopen jaren.

U leest het allemaal in dit blog.

Natuurlijk Jong 11 jaar! 

In 2011 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor (cos)medische behandelingen en openden zij de deuren van kliniek Natuurlijk Jong in Midwoud. De missie van beiden was duidelijk: de uitvoering van ooglidcorrecties zo veilig en goed mogelijk laten verlopen. Nu, elf jaar later, kunnen we zeggen dat die missie is behaald. Zo zijn we gegroeid tot een gespecialiseerd team dat staat voor veilige zorg en mooie resultaten en hebben we de afgelopen jaren heel wat mijlpalen mogen vieren. Nieuwsgierig? We nemen u mee!

Al meer dan 35.000 behandelingen 

In de afgelopen elf jaar heeft ons gespecialiseerde team al meer dan 35.000 behandelingen uitgevoerd en worden we gemiddeld met een 9,5 beoordeeld op Zorgkaart Nederland. Zo ontvingen we cliënten die toe waren aan een open blik en een ooglidcorrectie ondergingen en cliënten waarvan hun huid werd verstevigd door middel van een Profhilo-behandeling. Ook voerden we behandelingen als wenkbrauwstyling, Botuline en Plexr uit.

Wilt u meer weten over Profhilo en wat de behandeling voor u kan betekenen? In dit blog vertellen we alles over de anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen die uw huid stevig, stralend en gezond maakt.

Een eigen kliniek in Hoorn 

Precies in het jaar dat we het 10-jarig jubileum van Natuurlijk Jong vierden, was het tijd voor de volgende stap: een eigen kliniek zodat we nog betere zorg kunnen leveren aan onze cliënten. En dus verhuisden we in 2021 naar een centralere plek in de regio, Hoorn. In onze huidige kliniek hebben we meer dan voldoende ruimte om in alle privacy onze cliënten te ontvangen en te behandelen. Naast ruime behandelkamers, heeft ons team ook een prettige plek om te werken, beschikken we over eigen parkeerplekken en is ons pand voorzien van een toekomstbestendige luchtzuiveringsinstallatie. Dat betekent dat we veilige en goede zorg kunnen leveren in een omgeving waarin zowel cliënten als ons team zich prettig voelen. Iedere dag weer gaan we bij Natuurlijk Jong dan ook met plezier naar onze gecertificeerde kliniek.

Ontwikkeling van de BOOG-methode 

Vanuit hun jarenlange ervaring ontwikkelden onze cosmetische artsen een aantal jaar geleden de zogeheten BOOG™ methode. Bij de BOOG™ methode staat het herstellen van de natuurlijke en unieke arcadeboog centraal. Het weghalen van zoveel mogelijk huid en vetweefsel geeft geen natuurlijk resultaat, eerder een verbaasde oogopslag of een litteken dat boven de natuurlijke oogplooi valt. Vandaar dat het herstellen van ieders unieke oogopslag, met een wegvallend litteken en vloeiende overgangen naar de omliggende huid, centraal staat bij de BOOG™ methode.

Bent u benieuwd wat de BOOG™ methode voor u kan betekenen? Lees er hier meer over of plan een vrijblijvend intakegesprek in.

Uitbreiding van ons gespecialiseerde team

De afgelopen jaren is het team van Natuurlijk Jong uitgebreid tot een team van twaalf kundige collega’s dat staat voor veilige zorg en mooie resultaten. Zo bestaat ons team niet alleen uit cosmetische artsen, maar ook uit cosmedische behandelaars, doktersassistentes, receptionistes, hostesses en browstylisten zodat we onze cliënten de beste zorg kunnen bieden in een veilige en prettige omgeving.

Wilt u meer weten over ons team? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Dank al onze cliënten 

Uiteraard hadden wij de mooie mijlpalen van de afgelopen elf jaar niet kunnen vieren zonder onze cliënten. Wij willen al onze cliënten dan ook bedanken voor het vertrouwen in Natuurlijk Jong.

Wilt u een behandeling ondergaan bij Natuurlijk Jong, maar wilt u graag een passend en eerlijk advies ontvangen? Onze cosmetische artsen staan u graag te woord in een vrijblijvend gesprek. Plan hier een intakegesprek in. Benieuwd naar onze andere blogs? Die leest u op deze pagina.