Een ooglidcorrectie zonder snijden: alles over de PlexR ooglidcorrectie

Wist u dat het mogelijk is om een ooglidcorrectie zonder opereren te ondergaan? In dit blog lichten we de PlexR ooglidcorrectie uitgebreid toe: een methode waarbij een unieke oogopslag wordt gecreëerd zonder chirurgische handelingen.

Naast een PlexR ooglidcorrectie hebben we bij Natuurlijk Jong ook onze eigen, unieke BOOG™ methode ontwikkeld waarbij de unieke arcadeboog centraal staat. Wilt u er meer over lezen? Dat kan hier.

PlexR methode voor een ooglidcorrectie zonder snijden 

Om de PlexR ooglidcorrectie helder toe te lichten, is het eerst zaak dat de PlexR methode wordt uitgelegd. De methode behoort tot de nieuwste generaties behandelingen zonder snijden of injecties en wordt ingezet bij rimpelbehandelingen en ooglidcorrecties. De PlexR methode is daarom een mooi alternatief voor mensen die liever niet kiezen voor een chirurgische ingreep.

PlexR behandelingen worden uitgevoerd met het innovatie PlexR apparaat. Het apparaat maakt een straaltje geladen moleculen, het zogenaamde plasma, aan. Dat straaltje plasma verdampt het bovenste laagje huid tijdens de behandeling. Daardoor trekken huidvezels samen en ontstaat een strakkere huid.

Wilt u meer weten over de PlexR methode? Raadpleeg dan deze pagina.

De behandeling en het herstel 

Een PlexR behandeling duurt gemiddeld 10 tot 30 minuten. Het herstel van een PlexR ooglidcorrectie is relatief kort omdat er geen chirurgische ingreep wordt gedaan. U kunt enkel wat last hebben van roodheid, zwellingen en korstjes op de huid rondom de ogen. Deze bijwerkingen zijn vaak na een week verdwenen.

Bij ongeveer 70 % van de cliënten is één behandeling voldoende. In sommige gevallen is een vervolgbehandeling nodig.

Wilt u meer weten over het herstel na een ooglidcorrectie? Wij schreven er onlangs een blog over en geven een aantal tips voor de nazorg.

Het resultaat 

Het optimale resultaat van een ooglidcorrectie door middel van de PlexR methode is vaak zichtbaar na gemiddeld 3 tot 6 maanden na de behandeling. In de daaropvolgende maanden zal de huid steeds verder verbeteren in conditie.

Voor wie is een PlexR ooglidcorrectie geschikt? 

Tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek kijken de artsen of een ooglidcorrectie zonder snijden voor u geschikt is. Tijdens het gesprek kunnen de artsen u een passend advies geven.

Bent u benieuwd wat het juiste moment is voor een ooglidcorrectie? Hier leest u daar meer over.

De BOOG™ methode

Het kan goed zijn dat onze cosmetische artsen in een vrijblijvend intakegesprek een combinatie van chirurgische en niet-chirurgische ingrepen adviseren. Met onze unieke BOOG™ methode bieden we namelijk een op maat gemaakte behandeling van diverse technieken waarbij uw unieke oogopslag centraal staat. Een PlexR ooglidcorrectie is daar onderdeel van.

Bent u benieuwd naar de BOOG™ methode? Op deze pagina leest u daar alles over.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u een behandeling ondergaan bij Natuurlijk Jong, maar wilt u graag een passend en eerlijk advies ontvangen? Onze cosmetische artsen staan u graag te woord in een vrijblijvend gesprek. Plan hier een intakegesprek in. Benieuwd naar onze andere blogs? Die leest u op deze pagina.